LOLY
| Subiect: SCRIPTING LOLY ! Lun Sept 14, 2015 6:01 pm | |
| Salut astazi va voi arata scripturile mele !Vrei sa asculti radio pe pc?Da ,Creeaza un notepad si scrie asa in el :- RADIO by LOLY.m3u:
Dupa care d-am file - save as - il salvam cu numele RADIO by LOLY.m3u (atentie trebuie sa fie in formatul .m3u ) Vrei sa faci un html in care sa alegi daca iti place svr nostru? cu link direct la forum .Da ,Creeaza un notepad si scrie asa in el : - new.html:
<form method="post" action="https://csxtreme.all-up.com/">
Iti place svr-ul CS.XTREME.RO by LOLY and D A N I E L ; ? <br />
Raspuns: <input type="radio" name="Raspuns" value="da">da
<input type="radio" name="Raspuns" value="nu">nu <br />
Forum :
<input type="submit" value="https://csxtreme.all-up.com/"> </form>
Server 2015 ! (new) <br />
Dupa care il salvam new.html file - save as - new.html ( format .html) dupa le deschidem pe amundoua Acesta a fost scriptul meu de incepator ( vreau sa spun ca in acest tutorial inveti cum sa scriptezi in notepad! )Sper ca v-am ajutat ! | |
|
Majestic ; Admin
| Subiect: Re: SCRIPTING LOLY ! Mar Sept 15, 2015 2:09 pm | |
| | |
|
LOLY
| Subiect: Re: SCRIPTING LOLY ! Mar Sept 15, 2015 6:11 pm | |
| - DANIEL//. a scris:
- Foarte bine !
Ms,am stat 10 min sa le fac ! . | |
|
LOLY
| Subiect: Re: SCRIPTING LOLY ! Joi Sept 24, 2015 3:35 pm | |
| - LOLY a scris:
- Descriere : Este un addons CSDM (Respawn) bine pus la punct.
Versiune: 2.1.2 Descarcare: NOT LINK !
Pluginuri :
- Spoiler:
abd.amxx - advanced bullet damage admin.amxx admin_chat_colors.amxx admin_spec_esp.amxx - versiunea ESP numai cu BOX (2- pentru wall) activat admin_sql.amxx adminchat.amxx admincmd.amxx adminhelp.amxx adminvote.amxx advanced_bans.amxx advanced_gag.amxx amx_parachute.amxx - fara .mdl amx_who.amxx amxmod_compat.amxx antiflood.amxx auto_join_on_connect.amxx BlockMessages.amxx cmdmenu.amxx csdm_equip.amxx csdm_ffa.amxx csdm_itemmode.amxx csdm_main.amxx csdm_misc.amxx csdm_protection.amxx csdm_spawn_preset.amxx csdm_tickets.amxx hud_customizer.amxx - vezi în amxx.cfg ce face (ascunde timpul, banii) KnifeSpeed.amxx Krond-Functions.amxx - pentru serverele krond&0ping - plugin inutil pentru toate celelalte last_maps.amxx - /harti - ultimele mape jucate mapsmenu.amxx menufron.amxx miscstats.amxx multijump.amxx - sunt 3 sarituri acuma, se pot pune câte vrei din cvar / amxx.cfg multilingual.amxx pausecfg.amxx pingfaker2.amxx plmenu.amxx plmenu_ab_base.amxx pluginmenu.amxx QuakeSounds.amxx - sunete misteaux la diferite praguri, se pot modifica cu u?urin?a din quakesounds.ini refill_on_kill.amxx - se încarca automat arma la frag facut resetscore.amxx - /rs /resetscore - nu apare în chat restmenu.amxx semiclip.amxx SetariStart.amxx - pentru minmodels ?i radar ascuns SilentNadesRadio.amxx - nu mai apare mesajul/sunetul din chat cu: Fire in the hole! Spec_Switch.amxx - /spec /back sau cu M ?i guns pentru meniu arme statscfg.amxx statsx.amxx telemenu.amxx Informatii: Pluginurile nu con?in erori,reclame slowhack-uri.. Sa nu se considere reclama în poze deoarece serverul a fost închis. Imagini:
- Spoiler:
| |
|
LOLY
| Subiect: Re: SCRIPTING LOLY ! Vin Sept 25, 2015 5:43 pm | |
| | |
|
LOLY
| Subiect: Re: SCRIPTING LOLY ! Vin Sept 25, 2015 5:51 pm | |
| - LOLY a scris:
- LOLY a scris:
- ^^^BY LOLY^^^